Borlänge

Allt inom ventilation i Borlänge

Är det dags att underhålla eller installera nytt ventilationssystem? Då är du på rätt hemsida. Vi på Isolerab är specialiserade på installation och underhåll av frånluftsventilation i villa och liknande bostadshus. Vi vet vilka problem som kan uppstå från dålig inomhusluft, såsom mögel, allergiska reaktioner, trötthet och huvudvärk. Med vår erfarenhet och effektiva frånluftssystem kan vi bidra till att förhindra dessa problem.

Kontakta oss för mer information eller vid behov av våra ventilationstjänster. Vårt team är kunniga och alltid redo att hjälpa till.

Ventilationsbyte till underhåll - vad erbjuder vi?

Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi vägleda dig till det mest lämpliga ventilationssystemet. Våra tjänster är heltäckande inom ventilation och vi finns här för att bistå, oavsett tidigare kunskapsnivå. Notera att vi inte hanterar FTX. Nedan hittar du en generaliserad översikt över de tjänster vi erbjuder inom ventilation:

Kostnadsfri inspektion. Vi granskar ditt ventilationssystem kostnadsfritt, bedömer dess status och ger råd om eventuella förbättringar.

Installation. Med oss får du en kvalitativ installation av exempelvis vårt frånluftssystem, som garanterar bästa möjliga luftkvalitet.

Planering. Våra kunniga medarbetare erbjuder anpassade lösningar för alla typer av projekt, vare sig det handlar om nybyggnationer eller renoveringar.

Varför är bra ventilation betydelsefullt?

Här på de nordliga breddgraderna spenderar vi mycket av vår tid inomhus. Med tanke på detta är det av stor vikt att ventilationssystemet presterar på topp. Vi strävar efter att motverka de negativa hälsoeffekter som ett dåligt ventilationssystem kan medföra, i synnerhet med hjälp av vårt moderna frånluftssystem.

Otillräcklig ventilation kan skapa en grogrund för mögel, eftersom fukt kan ackumuleras. Att hantera detta med korrekt ventilation är klart bättre jämfört med att sanera problemen senare. Känner du att ditt nuvarande ventilationssystem bullrar för mycket? Eller finns det en störande doft i fastigheten? Det finns många anledningar att se över och förbättra ventilationen, och vi är här för att vägleda dig genom varje steg!

ventilationsfirma västerås

Tyst, energisnål och till ett förmånligt pris

En av de främsta anledningarna till att skaffa vårt frånluftssystem är dess kostnadseffektivitet. Du slipper utgifter som sanering av systemet och installation av ångspärrar. Systemet är dessutom utvecklat för att vara diskret, vilket minskar oljud.

Dålig ventilation resulterar i hälsoproblem som allergier och huvudvärk. Det kan också bidra till mögelbildning. För att skydda dig mot dessa oönskade bekymmer skräddarsyr vi en lösning anpassad efter din byggnad och dina förutsättningar.

Från besiktning till frisk luft

När du väljer att samarbeta med oss står vi vid din sida genom hela processen. Med vår gedigna erfarenhet anpassar vi lösningar beroende på förutsättningarna i bostaden. Funderar du på att göra en tillbyggnation i villan? Har du noterat ökade energikostnader utan klar orsak? Upplever du ovanliga lukter eller ljud från ditt ventilationssystem? 

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller för ett kostnadsfritt hembesök.

Professionell installation av frånluftssystem
Kontakta oss