Om oss

Ett serviceinriktad företag inom ventilation

Vi grundades 2011 med, då och än idag bibehållen, inriktning på kvalitet. Sedan dess har personalstyrkan, resurserna och erfarenheten bara ökat, vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder idag en unik kombination av tilläggsisolering och frånluftsventilation - riktat mot dig som villaägare.

Isolerab är en kvalificerat ventilationsfirma med installation av frånluftssystem som specialitet. Efter en lång tid i branschen har vi skaffat oss bred kunskap inom området och behärskar det mesta inom ventilation. Anlitar du oss för installation eller underhåll av ditt frånluftssystem träffar du våra serviceinriktade tekniker, som effektivt skapar ett bättre inomhusklimat för dig. Vi arbetar inte återkommande med stora företag.

rör

Vad du kan förvänta dig av oss

Att välja oss på Isolerab som din leverantör av ventilation, är inte bara en hälsosam investering, det är den mest effektiva. Tack vare kvalititeten och den energisnåla aspekten hos vårt frånluftssystem, behöver du underhålla den sällan och betala lägre elräkningar.

Vi värdesätter också kommunikation högt, i syfte att minska risken för kostsamma missförstånd. Vår ambition är därför att samarbetet med oss ska vara så enkelt och gå smidigt som möjligt. Vi jobbar aktivt med trivsamhet på arbetsplatsen och gemenskap i vårt arbetslag, vilket också påverkar dig som kund positivt.

Du hittar oss på många olika platser! Vi har expanderat mycket i Mellansverige, där vi idag har över 50 anställda. Borlänge, Gävle, Västerås, Norra Stockholm och Uppsala är där vi har våra kontor och lagerlokaler. Vi riktar främst in oss på dig som villaägare, där vi har specialiserat oss på att tillhandahålla vårt kvalitativa frånluftssystem.

Kontakta oss om du har några frågor, eller om du vill boka in ett kostnadsfritt hembesök!

För ett perfekt inomhusklimat
Kontakta oss