Om oss

Ett kvalificerat och serviceinriktad företag inom ventilation

Med kunskaper inom injustering, montage och service behärskar vi det mesta inom ventilatonsområdet. Vi erbjuder våra tjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm och Sörmland.

Vi är ett kvalificerat, erfaret och serviceinriktat företag med installation av ventilationssystem som specialitet. Vi utför även annan service och entreprenader inom fastighetstekniska system. Som sagt – efter en lång tid i branschen har vi skaffat oss bred kunskap inom området och behärskar det mesta inom ventilation.

Ett brett tjänsteutbud

Montering av allt från små ventiler till stora aggregat och fläktrum, vi ordnar det! Genom noggrant utförda arbeten med kvalitet och kommunikation i fokus jobbar vi återkommande med större företag och genom rekommendationer.

Vi kan dessutom hjälpa till med att projektera mindre ventilationssystem i villor och stugor. Vi återvinner luften, vilket är ett plus både för kundens ekonomi och miljön. En bra ventilation minskar risken för sjukdomar, allergier och fuktskador och hjälper dig att skapa en trivsam temperatur i hemmet.

Vi arbetar ständigt med att minimera miljöpåverkan. Välkommen att kontakta så hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö.

rör

Ett stort antal lyckade projekt

Genom åren har vi genomfört en rad projekt inom Stockholmsområdet. 

Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi utfärdar bra garantier.

Välkommen att kontakta oss – vi kan hjälpa dig att förbättra ventilationen!

Vill du ha bättre luft där hemma? Låt oss uppdatera ventilationen!