Uppsala

Specialister på ventilation –  i Uppsala och närområdet!

Välkommen till din lokala ventilationsfirma i Uppsala! Vi ser till att din fastighet är energieffektiv, har balanserad temperatur och utmärkt luftcirkulation. Brister i befintlig ventilation kan orsaka huvudvärk, mögel och allergiska reaktioner, men med vår expertis inom installation av ventilation kan du känna dig trygg. Vi på Isolerab har specialiserat oss på att installera och underhålla frånluftsventilation för dig som bor i villa.

Kontakta oss för en kostnadsfri genomgång och granskning av din vind eller andra viktiga områden. Vi ser fram emot att höra från dig!

Värdet av optimal ventilation

Större delen av vår tid, närmare 90% här i Norden, tillbringas inomhus. Därför är det av stor vikt att ventilationssystemet fungerar optimalt. Annars kan det leda till hälsoproblem. 

Utöver hälsoaspekterna kan otillräcklig ventilation leda till mögelbildning i huset, eftersom fuktiga områden kan bildas. Förebyggande åtgärder genom bra ventilation är mer hållbara än att behöva göra omfattande reparationer senare. Känner du att din nuvarande ventilation är bullrig? Eller störs du av dålig lukt? Det finns många skäl att byta ut ditt ventilationssystem, och vi är redo att vägleda dig.

Ventilationsbyte i Uppsala

Observera att vi inte arbetar med FTX. Här är en översikt över våra tjänster inom ventilation:

Kostnadsfri granskning. Vi erbjuder en grundlig bedömning av ditt ventilationssystem utan kostnad för att bestämma dess skick och ge rekommendationer för förbättringar.

Installation av frånluftsventilation. Säkerställ högsta möjliga luftkvalitet med vårt frånluftssystem.

Projektering. Låt våra kunniga medarbetare ta fram en skräddarsydd ventilationsplan för dig, oavsett om det gäller ett nybyggt projekt eller en renovering.

ventilationsfirma västerås

Stöd genom processen

Vi står vid din sida genom hela processen, från projektering till installation. Planerar du att lägga till nya rum i din fastighet? Har dina energikostnader ökat utan tydlig anledning? Oavsett skäl kan vi erbjuda råd och lösningar, när det handlar om din bostad i Uppsala.

Kostnadseffektivt, hälsosamt och tyst

Ett av huvudargumenten för att välja vårt frånluftssystem är dess prisvärdhet. Med det undviker du dyra saneringskostnader och installationer av ångspärrar. Dessutom är systemet designat för att vara tyst och diskret, vilket minimerar störningar. 

En dåligt fungerande ventilation kan som sagt leda till allergier, trötthet, huvudvärk och mögelbildning. För att undvika dessa högst ovälkomna element är svaret enkelt - Isolerab!

När du väljer oss i Uppsala skapar vi en hållbar och hälsosam lösning för dig. Kontakta oss gärna för mer information! 

Professionell ventilation i Uppsala
Kontakta oss