Västerås

Dina lokala experter på ventilation - i Västerås med omnejd!

Varmt välkommen till Isolerab - din lokala ventilationsfirma i Västerås! Vi ser till att din fastighet är energieffektiv, värmeeffektiv och har ett gott luftflöde. Dålig ventilation kan leda till huvudvärk, mögel och allergier - vilket vi effektivt förhindrar genom kvalitativ nyinstallation av ventilation. Vi har specialiserat oss på att erbjuda kvalitativ frånluftsventilation för dig som bor i villa.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation och besiktning av din vind eller andra relevanta ytor. Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Vikten av bra ventilation

Dålig ventilation bidrar till dåliga hälsoeffekter och även till mögel, då fuktiga utrymmen tenderar att skapas. Att sanera senare är onekligen inte lika hållbart som att förebygga med god ventilation. Kanske låter din nuvarande ventilation för mycket? Eller är du trött på lukten i fastigheten? Anledningarna till att installera ny ventilation är många, vi hjälper dig mer än gärna på vägen!

Ventilationsbyte i Västerås

Genom mångårig erfarenhet i branschen vet vi vilket system som är relevant för dig att installera, eller vilka komponenter som behöver repareras. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom ventilation och oavsett din tidigare erfarenhet är vi redo att assistera dig. Vi jobbar inte med FTX. Här är en generaliserad redogörelse för vårt utbud av ventilationstjänster:

Kostnadsfri besiktning. Låt oss bedöma dina ventilationssystem utan några kostnader. Vi erbjuder en omfattande granskning för att fastställa skicket hos ditt nuvarande system och rekommendera nödvändiga förbättringar.

Installation av frånluftsventilation. Vi erbjuder professionell installation av frånluftsventilationssystem, vilket säkerställer optimal luftkvalitet i din byggnad.

Projektering. Vårt team av experter kan skräddarsy ventilationslösningar. Oavsett om det handlar om ett nybygge eller en renovering, kan vi erbjuda en design som uppfyller dina behov.

Hjälp genom hela processen

Kanske ska det tillkomma några nya rum i fastigheten? Kanske ökar energikostnaderna i huset utan att ni vet varför? Kanske luktar, eller låter det konstigt? Anledningarna att installera nytt är många. Oavsett om du i Västerås bor i villa eller i en stuga - rådfråga oss för bästa resultat!

ventilationsfirma västerås

Prisvärt, hälsosamt och ljudlöst

En av de främsta fördelarna med att installera vårt frånluftssystem är dess kostnadseffektivitet. Du slipper betala dyra saneringskostnader eller installation av ångspärrar, vilket sparar både tid och pengar.

Systemet är dessutom utformat för att vara ljudlöst och diskret. Vi utformar en lösning där systemet är så osynligt och skapar så lite buller som möjligt. Som tidigare nämnt ger också bristfällig ventilation upphov till allergier, trötthet, huvudvärk eller rentav mögelbildning. 

Genom att välja Isolerab i Västerås skapar vi en så hållbar och hälsosam lösning som möjligt. Tveka inte att höra av dig! 

Dina experter på ventilation i Västerås 
Kontakta oss