Isolering

Gör sommaren svalare och vintern varmare

Det spelar ingen roll vad man har för energikälla - om värmen försvinner snabbt! Med hjälp av vår tilläggsisolering kan du kapa elräkningarna med en betydande andel, samtidigt som du gör miljön en tjänst. Du får ett bättre skydd mot exempelvis skadedjur och fukt, vilket också förhindrar kostsamma saneringar i framtiden. På köpet får du också en jämnare inomhustemperatur året om.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Isolerab! Vid behov kan våra experter göra en kostnadsfri besiktning av din fastighet.

Isolering - så går processen till

Kostnadsfri besiktning. Vi inleder med en grundlig besiktning av din vind, eller annan del av fastigheten som ska isoleras, för att noggrant granska dess skick. Efter besiktningen beräknar vi de nödvändiga åtgärderna och presenterar en offert. När du accepterat offerten fastställer vi ett datum för arbetet och bekräftar ordern via sms.

Projektplanering. Vår projektledare tar sig an besiktningsresultatet och inhandlar isoleringsmaterial och övriga produkter. Denne administrerar också en plan anpassad för just ditt projekt. Du kommer att få en bekräftelse skickad till dig via sms.

Installation. Vid behov inleds arbetet med att behandla eventuell mögeltillväxt. Isoleringsmaterialet sprutar vi sedan in genom en slang direkt från lastbilen upp till vindsutrymmet. Vanligtvis slutförs arbetet under en och samma dag.

Garanti. Efter avslutat arbete erhåller du en garanti som intygar att installationen är utförd enligt standarden "Behörig Lösull". Betalning sker antingen genom faktura eller genom en avbetalningsplan. När arbetet är klart kan du se fram emot att använda en mer energieffektiv fastighet, som bidrar till minskade kostnader för dig!

Fördelarna med cellulosaisolering

Det finns många fördelar med cellulosaisolering. Utöver att det håller värmen mycket effektivt är det också tillverkat av gammalt tidningspapper utan kemiska tillsatser, vilket utgör ett hållbart val för människa och miljö. Cellulosaisolering brinner dessutom ytterst dåligt, vilket skapar ett effektivt brandskydd som kan vara livsavgörande vid brand. Det är också ljud- och fuktsäkert. 

Är du intresserad av att installera tilläggsisolering? Boka en kostnadsfri besiktning idag!

Spara värme med vår tilläggsisolering!
Kontakta oss